Over Annette

Annette Mulder
Kindercounsellor/Counsellor/ Trainer

“In 1998 ben ik afgestudeerd in de richting Communicatie aan de Hogeschool Holland te Amsterdam. Ik ben werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening zoals bij Cisco Systems, Financial Dynamics te Londen, maar ook bij PriceWaterhouseCoopers als communicatieadviseur. Dit was een enorm leuke en intensieve tijd. Vervolgens heb ik de Post-HBO opleiding gedaan tot Kindercounsellor. Toen was het tijd om mijn hart te volgen en ben ik gaan werken bij een stichting die zich inzet voor kinderen met sociale en emotionele problemen. Door onder andere deze ervaring, kwam ik erachter dat ik maar één ding wil: kinderen helpen zich sterk te maken en ouders begeleiden hoe ze hun kind hierin het beste kunnen ondersteunen.

Individuele begeleiding en trainingen op basisscholen

Ik begeleid nu al een aantal jaren kinderen en volwassenen op individuele basis en geef ik trainingen op basisscholen voor ouders, kinderen en leerkrachten. Door de manier waarop ik kinderen en ouders begeleid, is er gegarandeerd resultaat. De technieken die o.a. gebruikt worden in de trainingen variëren van theatersport, gesprekstechnieken, rollenspellen, visualisaties tot bewegingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Ik ben ervan overtuigd dat deze combinatie ervoor zorgt dat het kind en de ouder dichter bij zichzelf komen te staan. Dat de gehele omgeving van het kind wordt betrokken in het proces, is van groot belang. Door nauwe samenwerking met de ouders (zij kennen hun kind het beste) en met de leerkrachten, kom je altijd tot een gewenst resultaat en dat is wat je wilt voor je zoon of dochter!”

In mijn praktijk wordt er ook gewerkt met oer-oude meditatie- en ademhalingstechnieken, die een transformerende werking hebben in je leven. Je wordt begeleid om meer vanuit je hart te leven waardoor je je niet meer laat leiden door je hoofd. De methode is zodanig krachtig dat je innerlijke en uiterlijke wereld verandert op een prachtige positieve wijze! Je voelt je energiek, blij, rustig, mooi en krachtig, iets wat mijn leven heeft verrijkt als vrouw, partner, moeder, dochter en therapeut. Ik voel me oprecht heel dankbaar voor mijn leven en ben heel gelukkig met wie ik ben!

Scroll to Top