Praktische zaken

Tarieven counselling

(1 januari 2021, wijzigingen voorbehouden)

Een gemaakte afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Voor een vergeten, of niet-afgezegde afspraak wordt het gehele consult in rekening gebracht.

Algemene beroepsvereniging voor Counselling (ABVC)

Annette Mulder is Kindercounselor en aangesloten bij beroepsvereniging AbvC, Algemene beroepsvereniging voor Counselling en koepelorganisatie RBCZ. Het voordeel van aangesloten zijn als Kindercounselor bij deze beroepsverenigingen, is dat verschillende zorgverzekeraars de begeleiding, geheel of gedeeltelijk vergoeden. Registratie houdt in dat je voldoet aan de kwaliteitscriteria zoals scholing, intervisie en supervisie.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op

www.abvc.nl

Tarieven

Ik ben aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ en de AbvC, waarbij de meeste zorgverzekeraars counselling (deels) vergoeden als je aanvullend verzekerd bent. Klik hier voor overzicht van de vergoedingen door de zorgverzekeraars.

www.rbcz.nu
www.scag.nl

Privacy en Algemene voorwaarden

Hier vind je de Privacyverklaring (pdf) en Algemene voorwaarden (pdf) van Mulder Coaching voor ouder en kind. Hierin staat hoe ik met persoonlijke gegevens om ga zoals de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) deze ten doel stelt. In de privacy verklaring staat welke persoonsgegevens ik verzamel, waar ik deze voor gebruik en met welke betrokkenen ik de gegevens deel. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring af en toe te raadplegen.

Scroll to Top